Muchada-Léclapart
Biodynamisk drevet siden starten og er nu certificeret. Har knap tre hektar i Sanlúcar de Barrameda, Pago de Miraflores, og en hektar i Chipiona, Pago Abulagar. Druerne er Palomino fino, Palomino California og Moscatel de Chipiona. Davíd Léclapart er kendt for sin biodynamiske champagne og har startet dette projekt sammen med Alejandro Muchada. Og hvad vil en fransk champagnemand i Andalusien, tænker du sikkert så? Terroiret selvfølgelig – kalket jordbund – og udsat for de varme vinde fra Levante (Øst) og det kølige Atlanterhav giver det os en enestående smagsoplevelse. Hvis du ikke er overbevist, så læs Jancis Robinson artikel om projektet, “Stars of tomorrow?” eller Rene Langdahls “Det er stadigvæk ikke sherry“.
- Eventsalg0 varer
- Muchada-Léclapart14 varer
- Bodega Vinifícate9 varer
- Bodegas Garay3 varer
- Bodegas Portales Pérez5 varer
- Primitivo Collantes3 varer
- Samsara Wines3 varer
- Tierra Savia6 varer
- Bodega de Forlong6 varer
- Juan Bernal1 vare
- Mayeteria Sanluqueña3 varer
- Ikke Andalusiske1 vare