Privatlivspolitk og Cookies

Privatlivspolitik og Cookies

Hvorfor cookies
Når du besøger vinos-al-andalus.dk kan der blive registreret oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet på hjemmesiden og som potentielt også kan bruges til annoncering, der tilpasses efter dine valg på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og evt. undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
”Cookies” er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil, Ipad eller hvad du nu bruger til at se denne hjemmesiden med, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies er ikke et program og indeholder ikke skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du ikke tillader cookies, sletter eller blokerer dem, kan du risikere at hjemmesiden ikke fungerer korrekt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Evt. annoncering kan også blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Brontobytes
WordPress
Woocommerce

Liste af mulige Cookies, når du bruger hjemmesiden:

euCookiesAcc

woocommerce_cart_hash

woocommerce_items_in_cart

wp_woocommerce_session_%

wordpress_logged_in_%

wordpress_sec_%



Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, evt. betalingsoplysninger og indsendte beskeder. Det vil typisk være i forbindelse med brugen af vores kontaktformular, evt. oprettelse af login eller ved køb.

For virksomheder indsamles ydermere oplysninger om kontaktperson, virksomhedsnavn, e-mail, indsendte beskeder og cvr nr.

Når du følger os på sociale medier som Instagram, twitter, Facebook m.m., så gælder de enkelte udbyderes regler og privatlivspolitiker. Der registreres ikke yderligere information hos os om brug af disse, end at vi kan se din konto følger os, og du vil selvfølgelig kunne modtage annoncering på baggrund af det du søger og fordi du følger os på disse medier, vil du kunne modtage annoncering m.m. via disse.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vinos Al-Ándalus forsøger i så stor udstrækning som muligt at undgå videresendelse af oplysning til tredjeparter, men i visse situation vil det kunne forekomme at data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne kan anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til via vores kontaktformular. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Vinos Al-Ándalus ApS   
Absalonsgade 36, 3. th.  
1658 København V  
Telefon: 33 21 03 21  
Email: brug vores kontaktformular
CVR: 40753931