Spring til indhold

Handels-, betalings- og leveringsbetingelser

Handelsbetingelser:

Disse betingelser gælder kun for salg til private via vores Webshop på vinos-al-andalus.dk, drevet af Vinos Al-Ándalus ApS. 

Priser og Betaling: 

Alle priser i webshoppen er i DKK inkl. moms og gældende afgifter. Priserne der oplyses til private forbrugere på øvrige hjemmesider, mails og øvrige sociale medier vil altid være med moms og gældende afgifter.

Hos Vinos Al-Ándalus ApS (også kaldt “vi”) tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke, herunder eventuelle skat- og afgiftsændringer, tillæg i forbindelse med levering m.m. 

Der tages forbehold for udsolgte varer. 

Vi modtager betaling via pensopay, som accepterer Visa og Mastercard.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. I forbindelse med betaling, vil du kunne blive oprettet i vores regneskabsprograms kundekartotek såvel som i betalingsudbyders kartotek, disse oplysninger kan blive gemt i op til 5 år, hvis det anses for nødvendigt.

Når du har bestilt og gennemført dit køb, modtager du en mail med oplysning om og bekræftelse af ordren. Vi afsender ordren hurtigst muligt, typisk i løbet af 2 – 3 dage, men længere leveringstid vil kunne forekomme i visse perioder og ved ekstraordinær travlhed hos os eller vores transportfirmaet.

Når du accepter/betaler et tilbud/en ordre, accepterer du også disse handelsbetingelser. 

I visse tilfælde vil du få fremsendt en faktura med et kontonummer til vores bank og betales beløbet ikke inden for fristen på fakturaen, anses ordren for annulleret. Vi kan i den forbindelse opbevarer eventuel mailkorrespondence i vores mailsystem i op til 5 år, hvis det anses for nødvendigt.

Når du handler:

Når du handler hos os, skal du være fyldt 18 år. 

Mindste køb:

Bestilling på mindre end 3 flasker accepteres ikke. Har du specielle ønsker skal du sende forespørgsler via vores kontaktformular.

Forsendelse:

Vi sender kun til Danmark. Som udgangspunkt og hvis andet ikke er aftalt, så leveres vinen til nærmeste pakkeshop med Bring, DAO, Postnord eller Vingaloppen ApS. Hvis anden pakkeleverandør bliver brugt, vil det fremgå under bestillingen af varen.

Hvis du køber for mere end 900,00 DKK er forsendelsen gratis (eventuel rabat skal være fratrukket før beregning af transport).

Eventuel fragt vil fremgå af din bestilling, men pris er pt. 80,- DKK (2022 priser) for bestillinger under 900,00 DKK for hele Danmark. 

Fortrydelsesret:

Der er ikke 14 dages fortrydelsesret på vin i lighed med fødevarer generelt. Det betyder ikke, at du ikke må henvende dig, hvis du har spørgsmål. Brug vores kontaktformular. 

At nægte modtagelse af varen betyder ikke, at man får refunderet eventuelle beløb. Hvis der er skader på varen, så læs om reklamationsretten.

Reklamationsret:

Der er ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og/eller materialefejl (mangler). Dog gælder Reklamationsretten ikke for fejl, skader/slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert håndtering, brug, betjening, dårlig vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Du skal reklamere i ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen ellers mister du retten til at påberåbe dig manglen/fejlen. Før eventuel returnering skal dette aftales med Vinos Al-Ándalus ApS ellers bortfalder retten til reklamation.

Original faktura skal fremvises i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Vinos Al-Ándalus ApS kan ikke gøres erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber eller lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handlinger, undladelser eller forhold som ligger uden for Vinos Al-Ándalus ApS’ kontrol, f.eks. krig, uroligheder, oprør, beslaglæggelse, valutarestriktioner, brand, statensindgreb , arbejdskonflikter af enhver art, strejker og lockouts o.l.

Vinos Al-Ándalus ApS afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder.

Personlige data:

Som tidligere nævnt kan vi opbevarer dine data som: Navn, adresse, telefonnummer, mail-adresse i optil 5 år, hvis det anses for nødvendigt. Udover de relevante oplysninger kan de bedes oplyst og slettes ved henvendelse. Følgende Databehandlere kan kontaktes, hhv. Pensopay A/S, Søndergade 23B,  2 tv, 7100 Vejle, og Dinero Regnskab ApS, Industriens Hus, Vesterbrogade 1 L, 6. sal, 1620 København V., for spørgsmål vedr. opbevaring af data. Hvis du følger os på sociale medier, er det de pågældende udbyderes betingelser, der gælder. 

Forbehold:

Udover de tidligere nævnte forbehold, forbeholder Vinos Al-Ándalus ApS sig retten til at ændre, tilpasse og opdatere handels-, leverings- og betalingsbetingelser på til denne hjemmeside og tilhørende medier. Det vil kunne ske uden forudgående varsel. 

Klagemuligheder:

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU-Kommissionens online klageplatform.

ec.europa.eu

Betingelser gældende for privathandel med:

Vinos Al-Ándalus ApS   

Absalonsgade 36, 3. th.  

1658 København V  

Telefon: 33 21 03 21  

CVR nr 40753931 

Email: info@vinos-al-andalus.dk

Senest opdateret: 2022-04-29.

Alderstjek - Age verification
Du skal være min. 18 år for at kunne fortsætte - You have to be at least 18 years old to continue on this site.