Spring til indhold

Eventsalg

28. februar er Día de Andalucía – Andalusiens Dag – og med lidt forsinkelse skal det selvfølgelig også fejres her med et EVENTSALG. Der er sammensat forskellige smagekasser af andalusiske vine. Find en eller flere der passer dig, smid dem i kurven og betal ved kassen. Prisen er inklusiv forsendelse ifm. med eventsalget og er til nærmeste DAO pakkeshop. Hvis du bor i Københavns området kan du også vælge at hente vinene på v.Lo winebar på Istedgade 61, mellem kl. 17 og 23 tirsdag til lørdag, og så får du en gratis flaske vin med ekstra, som vi vælger og kun en uanset antal smagekasser du bestiller. 

Har du spørgsmål, ønsker du at bestille mere end 12 flasker, en hel kasse af en specifik vin, et bestemt miks af vine eller vine som pt. ikke er sat til salg til private på hjemmesiden, så skriv venligst via kontaktformularen for private.

Antallet er begrænset og sælges kun i en begrænset periode. Udvalget vil løbende kunne blive ændret. Ellers gælder der de normale handelsbetingelser, og der tages selvfølgelig forbehold for udsolgte varer og trykfejl.