Hvid på druen Moscatel de Chipiona og Palomino, Tør.
60% Palomino fra Pago de Miraflores(Kalkstensjord), 40% Moscatel de Chipiona fra Pago Abulagar (sand- og rød lerjord) Chipiona ligger få kilometer sydvest for Pago de Miraflores i Sanlúcar. Marken er en af de ældste man stadigvæk kan finde i området og stokkene er ca. 45 år gamle. Stokkene i Miraflores er 60 år gamle
Den manuelle høst foregår i august måned mellem klokken 6 og 10 før det bliver for varmt.Druerne presses i hele klaser med druepressen som Alejandro og David har transporteret til Sanlúcar fra Champagne.
Fermenteringen er spontan og efterfølgende lagrer vinen med gærrester på brugte fade fra Bordeaux i 9 måneder.
Flasket i maj måned uden klaring og filtrering, antal: ca. 2000 flasker årligtVinen har et lidt bleget skær af citronfarve og næsen rammes af en floral duft henad jasmin, mens smagen er krydret, citrusfrugt og letsaltet eftersmag. God og behagelig syre. Hæld gerne vinen på karaffel og lad den ilte. Bør ikke drikkes for kold, Alejandro anbefaler 15-16 ˚C .
Type: Hvidvin, tør
Alkoholprocent: 13,5%
Årgang: 2017
Producent: Muchada-Léclapart
Druer: Moscatel de Chipiona.
Område: Chipiona / Pago Abulagar / Sanlúcar / Pago de Miraflores.
Flaske: 75 cl
Indeholder sulfit