Spring til indhold

Butik

Muchada-Léclapart Vibrations 2017

Orangevin, tør, palomino fra Pago de Miraflores Alta, Kalkstensjord

Pt. ingen salg til private

Orangevin af Palomino Fino.

“Vibrations er skabt under et af vores meditative øjeblikke; kompleks, tør, tropikalsk, krydret uden at miste saltetheden og elegancen fra kalkstensjorden; en overraskende udfoldelse af palominodruens muligheder”, Ale’s og Davids egne ord, og man kan kun give dem ret.

I Miraflores Alta, historisk set et meget værdsat område, fandt de to vinmagere en forladt vinmark, som det lykkedes dem at genskabe. Det er som om, at den smukke udsigt mod vest også afspejler sig i druerne: de salte kølige vinde fra havet (el Poniente) og den to meter dybe kalkstensjord, giver os et unikt smagsindtryk.

Macerationen og spontanfermenteringen foregår på lerkrukker. Kommes efterfølgende på brugte fade, og på denne årgang er det brugte Bordeaux fade, hvor den ligger i 9-10 måneder på gærresterne.

Der er ingen intervention under vinificeringen. Ingen filtrering eller klaring, hvorfor der selvfølgelig kan forekomme sedimenter.

Produktionen er meget begrænset og for årgang 2017 er der kun produceret 580 flasker

Vinen har en gylden farve og i næsen rammes man af citrusfrugt og havduft. I munden en kompleks smag, lidt krydret og let saltet, grapefrugt, appelsinskal og tørrede frugter. God afbalanceret syre. Hæld gerne vinen på karaffel og lad den ilte lidt. Bør ikke nydes for kold


Type: Orangevin, tør
Alkoholprocent: 12,5%
Årgang: 2017
Producent: Muchada-Léclapart
Druer: Palomino
Område: Sanlúcar de Barrameda / Pago de Miraflores, Viña Alta
Flaske: 75 cl
Alderstjek - Age verification
Du skal være min. 18 år for at kunne fortsætte - You have to be at least 18 years old to continue on this site.