Hvid tør Palomino, både Palomino Fino og Palomino California.
Druerne kommer fra Pago de Miraflores, Sanlúcar de Barrameda. Stokkene er 20 år gamle.
Jordbunden er kalk- og lerjord.Den manuelle høst foregår i august måned, typisk om morgen mellem klokken 6 og 10 før det bliver for varmt.
Druerne presses med en druepresse som Alejandro og David har transporteret til Sanlúcar fra Champagne.
Fermenteringen er spontan og efterfølgende lagrer vinen med gærrester på ståltank i 9 måneder. Flasket i maj måned uden klaring og filtrering, antal: 5.150.Vinen har en mørk strågul farve. I næsen fås frugter som pære eller æble, hø og urter med en letsaltet havluft. Og i smagen bemærker man også de saltede noter, frugtagtig god støvet mineralitet. Stram, men med en god syrebalance. Hæld gerne vinen på karaffel og lad den ilte. Bør ikke drikkes for kold, Alejandro anbefaler 15-16 ˚C som en rødvin.
Type: Hvidvin, tør
Alkoholprocent: 11,5%
Årgang: 2017
Producent: Muchada-Léclapart
Druer: Palomino Fino og California
Område: Sanlúcar de Barrameda, Pago de Miraflores
flaske: 75 cl
indeholder sulfit